fbpx

om os

I en travl hverdag kan vi glemme at passe på vores krop. Fysio Sports Care er en massør klinik med dig i fokus, som er her for at skabe en sund og smertefri hverdag for dig!

Vores mål med klinikken, er at give dig, den bedst mulige vejledning og behandling, således at du har mulighed for at være den bedste udgave af dig selv.

Hos os kan du både få en traditionel wellness massage, eller en lidt mere dybdegående fysiurgisk massage, som du kan læse mere om under hvert emne.

Massage er en god behandlingsform for trætte og ømme muskler. Muskelømhed kan opstå af mange årsager, bl.a. overbelastning, uhensigtsmæssige arbejdsstillinger eller pludselige bevægelser.

Vores massage kan afhjælpe fysiske smerter i kroppen men også berolige en stresset krop. Ved behandling udskiller din krop forskellige hormoner, der hjælper til en komplet restituering af din krop.

Hvad enten du er ved at træne op til et marathon, eller kroppen er øm efter løbeturen forleden, så tilrettelægger vi en behandling i vores behandlerlokale i Glostrup, der passer til netop din situation. En massage er perfekt til dig efter en træning, men i den grad også efter for meget kontorarbejde med stivhed i kroppen.

Praktiske oplysninger om din behandling

Ting du selv skal have med – Når du kommer til en behandling hos os, er det eneste du skal have med, dig selv.

Vi sørger for – Når du kommer til en behandling hos os har vi sørget for lagner, håndklæde og vand.

Afbestilling – Bliver du nødt til at flytte tidspunktet for din behandling, eller er du forhindret i at komme, skal vi høre fra dig senest 24 timer før den aftalte tid. Afbestiller eller flytter du tiden senere end det, er vi nødt til at opkræve 50 % af behandlingens pris. 

OBS: Der skal bestilles tid i forvejen.

 

Ofte stillet spørgsmål

Nej, vi sørger både for lagen og håndklæde.

Du kan betale med mobilepay og kontant til behandlingen.

Ja, du kan få 15% på behandlingen hvis du er studerende og kan fremvise studiekort.

Du har altid undertøj på, og hvis du har bestilt en fuld kropsmassage er du altid tildækket der hvor du ikke bliver masseret.
Hvis du kun har bestilt halv kropsmassage har du tøj på, på den del der ikke bliver masseret.

Ja, du bestemmer altid selv hvor du vil have massagen og hvor du ikke vil.

Hvis du er ryger så undgå at ryge lige inden og efter behandlingen da det bremser udrensnings processen.

Det er ikke en god ide at tage medicin inden behandlingen, og hvis du tager medicin skal dette oplyses enten ved booking eller inden behandlingen.

Ja, du kan evt. få nogle udspændingsøvelser eller rettelser til arbejdsstilling.

Nej, men sig til hvis du skal noget, så undgår jeg, at der kommer olie i dit hår, hvilket kan ske under nakkemassage. Det er dog altid en god ide at slappe af efter endt behandling – og gerne drikke en masse vand. Dog er det vigtigt at du er renvasket, da hygiejnen er vigtig for både klienten og behandleren.

Ja, alle kan blive behandlet med massage. Vi vil dog gerne vide, om du lider af specifikke sygdomme eller problemer inden behandlingen, så vi sammen kan planlægge det rette behandlingsforløb for dig.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.