om os

I en travl hverdag kan vi glemme at passe på vores krop. Fysio Sports Care er en massage klinik med dig i fokus, som er her for at skabe en sund og smertefri hverdag for dig!

Vores mål med klinikken, er at give dig, den bedst mulige vejledning og behandling, således at du har mulighed for at være den bedste udgave af dig selv.

Hos os kan du både få en traditionel wellness massage, eller en lidt mere dybdegående fysiurgisk massage, som du kan læse mere om under hvert emne. Vi tilbyder også cupping terapi. 

Massage er en god behandlingsform for trætte og ømme muskler. Muskelømhed kan opstå af mange årsager, bl.a. overbelastning, uhensigtsmæssige arbejdsstillinger eller pludselige bevægelser.

Vores massage kan afhjælpe både fysiske smerter i kroppen men også berolige en stresset krop. Ved behandling udskiller din krop forskellige hormoner, der hjælper til en komplet restituering af din krop.

Hvad enten du er ved at træne op til et marathon, eller kroppen er øm efter løbeturen forleden, så tilrettelægger vi en behandling i vores klinik i Fitness Yoga Club på Frederiksberg, der passer til netop din situation. En massage er perfekt til dig efter en træning, men i den grad også efter for meget kontorarbejde med stivhed i kroppen.

Praktiske oplysninger om din behandling

Ting du selv skal have med – Når du kommer til en behandling hos os, er det eneste du skal have med, dig selv.

Vi sørger for – Når du kommer til en behandling hos os har vi sørget for lagner og håndklæde.

Afbestilling – Bliver du nødt til at flytte tidspunktet for din behandling, eller er du forhindret i at komme, skal vi høre fra dig senest 24 timer før den aftalte tid. Afbestiller eller flytter du tiden senere end det, er vi nødt til at opkræve 50 % af behandlingens pris. 

OBS: Der skal bestilles tid i forvejen.

 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.